Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 9-17 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Články a návody
Jak zjistit verzi firmware u tiskáren HP OfficeJet
26.10.2020 Návody
Jak zjistit verzi firmware u tiskáren HP OfficeJet
Potřebujete zjistit, jakou verzi firmware používá aktuálně vaše tiskárna? Poradíme vám číst celé
Problémy s tiskem v případě nízkých teplot v zimním období – Jak postupovat
23.10.2020 Články
Problémy s tiskem v případě nízkých teplot v zimním období – Jak postupovat
Jakmile dojde k poklesu venkovních teplot v zimním období tak jeden z nejběžnějších problémů jsou výtisky špatné kvality : flekaté a s tmavými skvrnam... číst celé
Vypnutí aktualizací u tiskáren HP OfficeJet
23.10.2020 Návody
Vypnutí aktualizací u tiskáren HP OfficeJet
Pokud se rozhodnete vypnout aktualizace na tiskárnách HP OfficeJet můžete postupovat podle následujícího návodu. číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti od Zboží.cz
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti od Zboží.cz
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Zboží.cz, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Zboží.cz.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Články a návody pro vaši tiskárnu

Jak zjistit verzi firmware u tiskáren HP OfficeJet
26.10.2020 Návody
Jak zjistit verzi firmware u tiskáren HP OfficeJet
Potřebujete zjistit, jakou verzi firmware používá aktuálně vaše tiskárna? Poradíme vám číst celé
Problémy s tiskem v případě nízkých teplot v zimním období – Jak postupovat
23.10.2020 Články
Problémy s tiskem v případě nízkých teplot v zimním období – Jak postupovat
Jakmile dojde k poklesu venkovních teplot v zimním období tak jeden z nejběžnějších problémů jsou výtisky špatné kvality : flekaté a s tmavými skvrnam... číst celé
Vypnutí aktualizací u tiskáren HP OfficeJet
23.10.2020 Návody
Vypnutí aktualizací u tiskáren HP OfficeJet
Pokud se rozhodnete vypnout aktualizace na tiskárnách HP OfficeJet můžete postupovat podle následujícího návodu. číst celé
Zaseknutý papír v tiskárně
08.06.2020 Návody
Zaseknutý papír v tiskárně
Uvíznutý papír v laserových a inkoustových tiskárnách může způsobit několik příčin, papír byl vložen šikmo nebo jej podavač natahuje šikmo, špatně př... číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.


 

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
Všechny uvedené obchodní a produktové značky patří jejich právoplatným vlastníkům, zde jsou uvedeny pouze za účelem popisu.

Informace pro zákazníky

      Online platby:

      

Kde nás najdete

Brno - Palackého tř. 50
Provozní doba : Po - Pá : 9.00 - 17.00


Brno - Dlouhá 1
Provozní doba : Po - Pá : 9.30 - 17.30


Kladno - Komenského 3327
Provozní doba : Po - Pá : 9.00 - 12.00 / 13.00 - 17.30


Rajhrad - Masarykova 459
Provozní doba : Po - Pá : 7.30 - 12.00 / 12.30 - 16.30


Ústí nad Labem - Masarykova 43
Provozní doba : Po - Čt : 8.30 - 12.00 / 12.30 - 15.00 ; Pá : 8.30 - 13.00

Kontakty
Zákaznická podpora ACTIVEPRINT
Zákaznická podpora ACTIVEPRINT
(Po-Pá, 9-17 hod.)
Copyright 2020 © ActivePrint s.r.o.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz